03687394131 | 0799 350 350 contact@tyana-art.ro
       

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

  1. Definitii

Site-ul www.tyana-art.ro  este proprietatea S.C Tyana Accesorii S.R.L., organizata conform legilor din Romania, cu sediul social in Brasov, Str. Parcului mic 23-25, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/ 437/2015, CUI RO34282461, Capital social 200 lei, adresa email: contact@tyana-art.ro , telefon 0799.350.350.

Site-ul www.tyana-art este un site de comert electronic care ofera spre vanzare prin intermediul Internetului accesorii fashion si produse de amenajari si decoratiuni interioare.

SITE: Domeniul: www.tyana-art.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:
• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
• continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR, MEMBRILOR sau CLIENTILOR sai de catre Tyana Accesorii prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Tyana Accesorii UTILIZATORULUI, MEMBRILOR sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate de catre acesta;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Tyana Accesorii intr-o anumita perioada;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Tyana Accesorii are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si care apar pe SITE;
• date referitoare la Tyana Accesorii sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ului, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand totodata si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT ca vizitator al site-ului pentru vizualizarea acestuia, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) fara sa implice existenta unui acord scris de utilizare intre Tyana Accesorii si fara sa necesite neaparat crearea si utilizarea unui CONT. Utilizand website-ul www.tyana-art, UTILIZATORUL este implicit de acord cu prezentele “Termeni si Conditii”. In caz contrar acesta are dreptul de a renunta oricand la utilizarea acestui SITE.

MEMBRU – Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Tyana Accesorii si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CLIENT – Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU si lansarii si primirii unei comenzi.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul catre zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

DOCUMENT – prezentul fisier “Termeni si Conditii”

COMANDA – exprimarea dorintei concretizata intr-un document electronic de catre un MEMBRU/ CLIENT de achizitionare a unuia sau mai multor produse si/sau servicii prin intermediul site-ului www.tyana-art si livrarea acestora la adresa mentionata in formularul de contact.
COMANDA SPECIALA – este o COMANDA de produse personalizate sau confectionate la cerere, in cantitati sau dimensiuni diferite fata de cele aflate in stoc, care pot fi realizate cu elemente din design-ul produselor prezentate pe SITE sau care incorporeaza anumite imagini trimise de catre CLIENT

CONTRACT LA DISTANTA – conform definitiei cuprinse in O.G.130/2000,art.2 lit.a si OUG 34 din 4 iunie 2014, contractul la distanta este contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta; este COMANDA realizata pe site-www.tyana-art si confirmata de catre Tyana Accesorii si ulterior verbal (telefonic), fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului. Comanda neconfirmata verbal (telefonic) si electronic (email) de catre Tyana Accesorii are valoarea unui CONTRACT. In plus, conform transpunerii Directivei UE 83/ 2011 privind drepturile consumatorilor, un CONTRACT LA DISTANTA va fi orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestari de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul, cu mentinerea conditiei de confirmare electronica (email) si ulterior verbala (telefonic) a acestuia.

NEWSLETTER /ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Tyana Accesorii intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Tyana Accesorii cu referire la informatiile continute de acesta (mentinere preturi, promotii, lichidare stocuri, etc.) daca anumite situatii aparute necesita schimbari inopinate.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/ serviciu de catre Tyana Accesorii de la/catre CLIENT, prin utilizarea platilor de transfer bancar, ale serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Tyana Accesorii in cazul si momentul platilor on-line sau prin sistemele ramburs ale firmelor de curierat, indiferent de modalitatea de livrare.
Comandarea oricarui produs si/sau serviciu de pe SITE implica acceptarea prezentului DOCUMENT. Fiecare CLIENT isi da acordul prin bifarea casutei „Sunt de acord cu ‘Termenii si Conditiile” inainte de confirmarea efectiva a comenzii. Tranzactiile sunt conforme cu conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Confirmarea unei comenzi (prin click pe butonul „Plaseaza comanda”), are statut de semnatura electronica, in sensul art.4 pct.3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avind aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

Prezentul DOCUMENT are rol de contract intre Tyana Accesorii si CLIENT si se aplica tuturor comenzilor realizate prin intermediul SITE-ului. Clientul se obliga sa ia la cunostinta prezentele “Termeni si conditii” inainte de a realiza o COMANDA.

  1. General

2.1. DOCUMENTUL stabileste termenii si conditiile de utilizare ai SITE-ULUI/ CONTINUTULUI/ SERVICIULUI de catre UTILIZATOR, MEMBRU sau CLIENT, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Tyana Accesorii si acesta. Prezentele termeni si conditii contin dispozitii obligatorii pentru orice UTILIZATOR inregistrat sau neinregistrat pe SITE.
2.2. Accesarea, vizitarea si vizualizarea CONTINUTULUI acestui SITE este permisa tuturor UTILIZATORILOR, statutul de MEMBRU al acestui site este la libera alegere. Folosirea, inclusiv, dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului si a SERVICIULUI, implica aderarea MEMBRULUI sau CLIENTULUI la prezentele “TERMENI SI CONDITII” in afara de cazul in care continutul respectiv nu are alte conditii de folosire distinct si separat formulate. CLIENTUL se obliga sa urmareasca permanent actualizarile, modificarile si completarile capitolului “TERMENI SI CONDITII”. In cazul aparitiei unor neintelegeri se aplica capitolul “TERMENI SI CONDITII” valabil in momentul aparitiei neintelegerii intre parti si a notificarii acesteia in scris catre Tyana Accesorii, cu confirmare de primire.
2.3.  Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.tyana-art
2.4. Prin folosirea SITE-ULUI/ CONTINUTULUI sau SERVICIULUI, UTILIZATORUL/ MEMBRUL sau CLIENTUL este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse de catre acesta SITE-ULUI/ CONTINUTULUI/ SERVICIULUI, Tyana Accesorii sau oricarui alt tert cu care Tyana Accesorii are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care UTILIZATORUL/ MEMBRUL/ CLIENTUL nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru DOCUMENT, atunci:
2.5.1. Acesta renunta la accesul la SERVICIU si la alte servicii oferite de Tyana Accesorii prin intermediul site-ului, la primirea de newslettere/ alerte si/sau comunicari din partea Tyana Accesorii e orice natura (electronic, telefonic, etc), fara sa implice nici o garantie ulterioara din partea Tyana Accesorii.
2.5.2. Tyana Accesorii va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.5.3. CLIENTUL/ MEMBRUL poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta DOCUMENTUL, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Tyana Accesorii sau sa foloseasca legaturile (link-urile) din continutul primit de la Tyana Accesorii destinate acestui scop.
2.7. CLIENTUL nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea DOCUMENTULUI pe perioada derularii unui CONTRACT sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor CONTRACTELOR neonorate fata de Tyana Accesorii.
2.8. In cazul in care CLIENTUL a achitat contravaloarea tuturor CONTRACTELOR neonorate fata de Tyana Accesorii si isi revoca acordul exprimat in favoarea DOCUMENTULUI pe perioada derularii unei COMENZI, Tyana Accesorii va anula COMANDA acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.9. Statutul de MEMBRU/ CLIENT este adresat doar persoanelor fizice care au cel putin 18 ani, care s-au inregistrat corespunzator si care nu au fost suspendate sau inlaturate de catre Tyana Accesorii din baza de date, indiferent de motiv. Posibilitatea de a comanda online pe acest SITE este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania si adresa de livrare in Romania. Devenind MEMBRU, acestia confirma ca indeplinesc toate conditiile mentionate. Tyana Accesorii si SITE-ul www.tyana-art isi desfasoara activitatea si livreaza in prezent doar persoanelor cu adresa de livrare pe teritoriul Romaniei.

  1. Continut

3.1. Tot continutul, incluzand, dar nelimitandu-se la imagini statice/ dinamice, stilizate, logo-uri, imagini, grafica, simboluri comerciale, texte si/sau continut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea intelectuala a Tyana Accesorii sau, cand este cazul si se mentioneaza expres, a unor terti (caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care Tyana Accesorii se obliga sa detina licenta de utilizare si/sau publicare).
CONTINUTUL este protejat conform drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Design-ul site-ului este proprietatea SC Tyana Accesorii SRL, protejata de Legea dreptului de autor si a proprietatii intelectuale si industriale. Folosirea fara acordul scris al Tyana Accesorii SRL a oricaror elemente mentionate se pedepseste conform legilor in vigoare. Programele informatice folosite pe acest site sunt proprietatea Tyana Accesorii SRL (sau a furnizorilor sai de programe) si sunt protejate de Legea dreptului de autor.
3.2. UTILIZATORULUI, MEMBRULUI sau CLIENTULUI nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Tyana Accesorii, includerea oricarui continut in afara site-ului Tyana Art, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Tyana Accesorii asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Tyana Accesorii.
3.3. Orice continut la care MEMBRUL sau CLIENTUL are sau/si obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta DOCUMENTULUI, caz in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Tyana Accesorii si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Tyana Accesorii cu referire la acel continut.
3.4. UTILIZATORUL/ MEMBRUL/ CLIENTUL poate copia, transfera sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile DOCUMENTULUI.
3.5. In cazul in care Tyana Accesorii confera MEMBRULUI sau CLIENTULUI dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care MEMBRUL are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestui acord sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Tyana Accesorii pentru respectivul MEMBRU, CLIENT sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.6. Nici un continut transmis catre UTILIZATOR, MEMBRU sau CLIENT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Tyana Accesorii si/sau al angajatului Tyana Accesorii care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice fel de utilizare a CONTINUTULUI in alte scopuri decat cele permise expres prin DOCUMENT sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
3.8. In cazul onorarii unei Comenzi speciale care foloseste alte imagini decat cele regasite in design-ul produselor de pe SITE, CLIENTUL garanteaza ca este proprietarul imaginilor transmise, conceptului, ca este imputernicit sa le foloseasca, ca dispune de toate drepturile de autor pentru a solicita realizarea comenzii. Acesta garanteaza ca imaginile sunt conforme cu legile, nu violeaza drepturile de proprietate intelectuala si nu au un continut ilicit, nu prezinta incitare la ura, violenta, etc.
3.9. Comunicarea voluntara a opiniilor/ comentariilor/ review-urilor/ fotografiilor/ etc. de catre UTILIZATOR/ MEMBRU/CLIENT se poate face in sectiunile specializate ale site-ului, iar acestea pot fi atat pozitive sau negative, si se vor referi la experienta cumpararii, caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu. In momentul inregistrarii acestora,  UTILIZATOR/ MEMBRU/CLIENT-ul acorda Tyana Accesorii o licenta perpetuua, neexclusiva, irevocabila, nelimitata teritorial pentru utilizarea, afisarea, reproducerea, modificarea, adaptarea, publicarea, distribuirea, promovarea/ etc.  a acestui continut. In momentul inregistrarii opiniilor/ comentariilor/ review-urilor/ etc., UTILIZATOR/ MEMBRU/CLIENT-ul se obliga sa utilizeze un limbaj neofensator, conform cu realitatea, sa respecte drepturile de autor, marci, etc., sa nu includa link-uri care promoveaza alte site-uri din acelasi domeniu cu cel al Tyana Art sau care sa contina materiale de natura publicitara, sa nu trimita informatie/ fotografii care contin virusi, etc. Toate informatiile sunt analizate de Tyana Accesorii si, in functie de fiecare caz, se iau masuri adecvate.

  1. Contact

4.1. Tyana Accesorii publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre UTILIZATORI, CLIENTI sau MEMBRI. Acestea sunt: adresa de contact@tyana-art.ro si numarul de telefon 03687394131 | 0799 350 350

4.2. Prin folosirea formularului de contact sau a detaliilor SERVICIULUI  prezentate pe site, UTILIZATORII/ MEMBRII sau CLIENTII sunt de acord ca Tyana Accesorii sa ii contacteze prin orice mijloace disponibile, incluzand mijloacele electronice.
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta un angajament de nici un fel din partea Tyana Accesorii de a contacta MEMBRUL sau CLIENTUL.
4.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Tyana Accesorii se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI/ MEMBRULUI sau CLIENTULUI si Tyana Accesorii, considerandu-se astfel ca acesta consimte la primirea notificarilor din partea Tyana Accesorii prin modalitati electronice si/sau telefonice, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
4.5.Tyana Accesorii isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

  1. Newslettere

Exprimarea „Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Tyana Accesorii sau alte exprimari echivalente care pot sa apara in comunicarea dintre SITE si dumneavoastra la un moment dat sunt egale cu „Abonarea la newsletter” si care poate fi si selectata facultativ de catre orice UTILIZATOR in navigarea pe site-ul www.tyana-art.ro sau prin crearea unui cont. Daca apasati butonul „Abonare” va dati acordul sa primiti aceste informatii, iar daca apasati butonul „Dezabonare” veti inceta sa mai primiti aceste informatii. Newsletterele sunt transmise direct de catre Tyana Accesorii sau prin intermediul partenerilor specializati si agreati la un moment dat de catre Tyana Accesorii. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

5.1. In momentul care MEMBRUL sau CLIENTUL isi creaza un cont pe site, prin acceptarea DOCUMENTULUI “TERMENI SI CONDITII”, poate opta si pentru primirea de NEWSLETTERE din partea Tyana Accesorii, daca acest lucru este disponibil.
5.2. Datele preluate de la MEMBRU in scopul expedierii newslettere-lor pot si vor fi folosite de catre Tyana Accesorii in limitele “Politicii de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal”.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre MEMBRU sau CLIENT se poate face in orice moment astfel:
5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere primite prin accesarea butonului de ‘Dezabonare’.
5.3.2. Prin modificarea acceptului de a primi newslettere folosind pagini din zonele restrictionate ale site-ului, prin folosirea CONTULUI propriu.
5.3.3. Prin contactarea Tyana Accesorii, conform cu informatiile de contactare existente pe site si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru DOCUMENT.
5.5. Tyana Accesorii isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date a oricarui MEMBRU/ CLIENT care si-a exprimat initial consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea Tyana Accesorii, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
5.6. Tyana Accesorii nu va include in newslettere-le transmise MEMBRULUI sau CLIENTULUI nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Tyana Accesorii la momentul expedierii newslettere-lor.

  1. Politica de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal modificata si completata si ale Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Tyana Accesorii, in calitate de autor si administrator al site-ului www.tyana-art.ro   are obligatia sa pastreze securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic de catre clienti in momentul inregistrarii acestora pe site, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale inregistrate pe site. Aceste informatii vor putea fi folosite pentru a trimite UTILIZATORILOR/ MEMBRILOR/ CLIENTILOR sai confirmarea comenzilor, facturare, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al acestora, acord care este devine implicit in momentul lansarii comenzilor pe site prin completarea campurilor aferente acestora.

6.1  Prin crearea CONTULUI, prin utilizarea site-ului, prin oferirea voluntara de informatii in cadrul diverselor componente ale site-ului sau paginilor de social media, etc., fiecare UTILIZATOR, MEMBRU sau CLIENT isi exprima acordul ca Tyana Accesorii sa colecteze si sa administreze datele cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea Legii nr. 677/2001. Astfel, conform cerinţelor pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificată si completată si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Tyana Accesorii SRL, prin intermediul siteului www.tyana-art.ro  are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza MEMBRII sau CLIENTII despre ei insisi sau despre un membru al familiei sau o altă persoana.

Tipuri de date personale colectate
Putem colecta si prelucra urmatoarele date generale despre UTILIZATORI/ MEMBRI/ CLIENTI, sub rezerva dreptului acestora de a-si revoca consimtamantul sau de a solicita anularea inregistrarii, mai multe detalii fiind stabilite in paragraful in cauza din prezentele ‘Termeni si Conditii’:
– datele furnizate la inregistrarea pentru unul din serviciile site-ului sau pentru a avea acces in zonele restrictionate ale site-ului pe parcursul lansarii unei comenzi (nume, prenume, telefon, adresa email, adresa/ detalii de livrare/ facturare)
– informatii furnizate odata cu completarea formularelor pe site, prin publicarea de materiale/ opinii pe site
– informatii transmise cu ocazia completarii de chestionare, formulare de feedback, cu ocazia participarii la concursuri, promotii cu premii, organizate de firma sau de catre afiliati/ terta parte
– informatii furnizate atunci cand firma este contactata prin orice mijloc de comunicare (telefon, email, etc.)
– informatii despre tipul de dispozitiv folosit (mobil, fix, etc), inclusiv în cazul în care sunt disponibile, adresa IP, sistemul de operare si tipul de browser, precum si alti parametri furnizati atunci când browser-ul Web sau aplicația accesează Site-ul nostru
– informatii privind alti parametri care pot include, dar fără a se limita la: detalii cu privire la vizitele pe site (de exemplu datele de trafic, date generale anonime de geolocalizare, precum si alte date de comunicare), precum si resursele accesate
Tyana Accesorii poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul din care se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Tyana Accesorii pentru a imbunatati serviciile oferite CLIENTILOR/ UTILIZATORILOR sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor MEMBRULUI/ CLIENTULUI contravine intereselor legale sau legitime sau produce pagube de orice natura de partea Tyana Accesorii si/sau al eventualilor terti cu care Tyana Accesorii are contracte de parteneriat in acel moment.

Exista posibilitatea de colectare de date si prin autentificarea prin intermediul unui site tert, în special prin intermediul unei platforme de social media, cum ar fi de exemplu Facebook, Google+, etc. In acest caz, se considera ca este dat acordul ca datele cu caracter personal (numele, prenumele, adresa e-mail, etc) să fie preluate de site-ul de social media si automat de catre noi. Daca inregistrarea se face prin intermediul unor site-uri terte, trebuie retinut ca acestea au propriile politici de confidentialitate si ca nu ne asumam nici o responsabilitate sau raspundere pentru politicile de confidentialitate sau practicile puse în aplicare de catre terti. Aceste politici trebuie verificate inainte de autentificare pe Site-ul nostru prin intermediul unui tert.

Scopurile colectarii si prelucrarilor datelor.
Prin furnizarea datelor cu caracter personal si/sau a informatiilor de contact UTILIZATORUL/ MEMBRUL/ CLIENTUL ne permite sa il contactam in scopul pentru care ne-a furnizat aceste date cu caracter personal si informatii de contact si in conformitate cu cele descrise in continuare in aceasta Politica de Confidentialitate. Va putem contacta prin e-mail, mesaje text (SMS), notificari alerta si/sau telefon.

– pentru asigurarea accesului UTILIZATORULUI/ MEMBRULUI/ CLIENTULUI  la furnizarea serviciilor sau produselor prezentate pe site

– pentru indeplinirea obligatiilor care decurg din orice procesare a tranzactiiilor: confirmarea, verificarea, facturarea, expedierea si plata comenzilor, incluzand procesarea comenzilor sau a cererilor utilizatorului, recuperarea debitelor, etc.

– pentru servicii de comunicatii electronice intre Tyana Accesorii si UTILIZATOR/CLIENT/ MEMBRU: rezolvarea problemelor de orice natura, a anularilor  referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre CLIENT/ MEMBRU, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea si/ sau depistarea fraudelor, contactarea CLIENTULUI  la cererea sa voluntara sau stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta Tyana Accesorii sa-si imbunatateasca relatia cu clientii

– pentru reclama, marketing-ul (inclusiv marketingul direct) si publicitatea site-ului si a produselor si serviciilor sale (trimiterea newslettere-lor prin mijloace electronice, organizarea de promotii, concursuri, etc.) constand in efectuarea de comunicari comerciale privind comercializarea produselor si serviciilor publicate pe site, prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman;

–  in scop statistic, pentru cercetarea si analiza preferintelor/ profilurilor/ tipurilor de dispozitive (fixe/ mobile, etc)/ a comportamentului on-line/ etc. al clientilor, astfel incat sa putem imbunatati produsele si experienta navigarii on-line pe care acestia o au pe site si asigurarea ca cele continute pe site sunt prezentate in cel mai eficient mod, asigurand personalizarea cautarilor on-line si a viitoarelor experiente de cumparaturi.

–  pentru protejarea drepturilor si obligatiilor partilor participante la indeplinirea contractului, pentru a implementa sau aplica ‘Termenii si Conditiile’, pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranata noastră, a clientilor nostri sau a altora

–  pentru trimiterea de notificari, inclusiv actualizari ale prezentelor ‘Termeni si Conditii’

–  daca apare obligatia de a divulga datele cu caracter personal în scopul de a ne conforma cu orice obligatie legala, de reglementare sau de instanta

Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntara, dar daca nu sunt oferite anumite informatii necesare, CLIENTUL/ MEMBRUL nu poate beneficia de serviciile noastre sau nu poate achizitiona produse de la noi. Astfel, CLIENTUL/ MEMBRUL trebuie să furnizeze unele date personale (nume si prenume, telefon, adresa, email) pentru gestionarea si expedierea comenzilor facute de catre acesta. Refuzul determina incapacitatea societatii Tyana Accesorii de a onora comenzile plasate (confirmarea comenzilor, facturare, livrare, etc.), a va tine la curent cu campaniiile promotionale, etc. MEMBRUL/ CLIENTUL este raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului si de utilizare a propriului cont, indiferent daca autentificarea se face sau nu cu voia sa.

Datele personale ale MEMBRILOR vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui SITE. Ne obligam sa nu facem publice, sa nu vindem, transferam, inchiriem, licentiem, sau sa facem schimb cu bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui SITE vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate (ex. tert implicat: firma de curierat care livreaza comenzile, etc). Putem divulga datele catre terte parti-furnizori de servicii pentru a pune in aplicare obligatiile pe care le avem fata de MEMBRU/CLIENT, inclusiv dar fara a se limita la livrarea produselor comandate prin curier, posta, e-mail, SMS sau notificari alerta, sau o terta parte care ne furnizeaza servicii noua sau afiliatilor nostri, cum ar fi/ atunci cand este cazul, analize de date, asistenta de marketing, servicii de publicitate, traducere, de procesare a platilor, servicii de logistica, PR, consultanta, audit, juridice, in raport cu scopurile descrise in sectiunea „Scopurile colectarii si prelucrarii datelor”.
O astfel de divulgare este permisa pentru ca aceste terte parti sa aiba acces la date in vederea furnizarii serviciilor, dar fara a le folosi in alte scopuri, in nici un caz nu pentru propriile scopuri comerciale.
De asemenea, ne obligam sa nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail sau alte date personale altor utilizatori care acceseaza paginile acestui site.

6.2  Orice MEMBRU sau CLIENT are dreptul de a obtine de la Tyana Accesorii, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

  1. a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
  2. b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  3. c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  4. d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate intr-un anumit context, conform lit. b) sau c) daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare MEMBRU/ CLIENT beneficiaza si de urmatoarele drepturi:
– dreptul la informare despre starea de prelucrare a datelor personale
– de acces la date  si de a vedea o copie a datelor cu caracter personal detinute de catre firma
– de interventie asupra datelor de a solicita rectificarea, actualizarea sau completarea datelor personale
– dreptul de opozitie de a respinge utilizarea datelor personale in scopuri de marketing
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
– dreptul de a se adresa justitiei
– dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor (orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc).

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa cu o cerere scrisa online, datata, la adresa de email: contact@tyana-art.ro cu un text explicit, MEMBRUL/ CLIENTUL putand fi informat sau revocandu-si astfel acordul dat si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
In cazul Newsletter-elor, pentru exercitarea acestor drepturi, puteti apasa butonul ‘Dezabonare” sau va puteţi adresa cu o cerere scrisa online, datata, la adresa de email: E-mail: contact@tyana-art.ro cu un text explicit sau cu titlul „Dezabonare”

Dreptul de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex. prelucrari efectuate de catre serviciile financiare, fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct, prin contactarea in scris a Tyana Accesorii si exercitarea dreptului de opozitie conform. Art. 15, alin 2, Legea 677/2001, modificata si completata.

6.3. Daca unele dintre datele personale sunt incorecte, MEMBRUL/ CLIENTUL trebuie sa informeze Tyana Accesorii cat mai curand posibil. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, CLIENTUL sau MEMBRUL are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.4. Tyana Accesorii nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale CLIENTULUI (din cazul/ momentul in care va fi disponibila plata online).

6.5. Politica de confidentialitate si securitate Tyana Accesorii se refera doar la datele furnizate voluntar de catre CLIENT sau MEMBRU pe SITE. Tyana Accesorii nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara SITE-ului.

6.6. Tyana Accesorii se obliga ca datele colectate ale CLIENTULUI/ MEMBRULUI sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale MEMBRULUI/ CLIENTULUI vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Datele personale nu vor fi transferate cu buna credinta în afara teritoriului Romaniei.

6.7. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.8. In momentul implementarii platii cu cardul, procesatorul de carduri bancare care va fi agreat de catre Tyana Accesorii va avea dreptul de a accesa/vizualiza date/documente referitoare scopurilor declarate, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare TRANZACTIE, in cazul in care aceasta exista.

6.9. Data estimata de stocare a datelor personale
In functie de specific, Tyana Accesorii garanteaza ca data estimata pana la care vor fi stocate informatiile personale colectate de la UTILIZATOR/ MEMBRU/ CLIENT sunt urmatoarele:

6.9.1   Datele colectate prin intermediul formularului de contact vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate, dupa care vor deveni date anonime, cu caracter exclusiv statistic.

6.9.2  Pentru buna desfasurare a activitatii de comert on-line care face obiectul principal de activitate al Tyana Accesorii, respectiv pentru confirmarea, expedierea, facturarea si plata comenzilor, incluzand procesarea comenzilor sau a cererilor utilizatorului, a comenzilor si livrarilor repetate catre clientii fideli, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea si depistarea fraudelor, datele colectate vor fi stocate pe toata perioada necesara derularii acestor procese si mentinerii accesului la site a clientilor fideli si va fi de maxim 5 ani din momentul lansarii unei comenzi. In functie de cerintele legilor aplicabile (civile sau fiscale), datele personale vor putea fi stocate pentru o perioada mai indelungata de timp: datele pot fi pastrate atata timp cat suntem obligati de legislatia în vigoare, inclusiv de legea societăților comerciale sau legea fiscala sau, in caz contrar, sa pastram informatiile legate de tranzactii.

6.9.3   Pentru servicii de comunicatii electronice intre Tyana Accesorii si CLIENT/ MEMBRU: rezolvarea problemelor de orice natura sau a anularilor referitoare la o comanda sau un contract,  la serviciile sau produsele achizitionate de catre CLIENT/ MEMBRU, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor, contactarea CLIENTULUI  la cererea sa voluntara sau stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta Tyana Accesorii sa-si imbunatateasca relatia cu clientii necesara departamentului de Relatii cu Clientii, datele colectate vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.9.4  Pentru reclama, marketing-ul si publicitatea site-ului (inclusiv newslettere trimise prin mijloace electronice si marketingul direct) a produselor si serviciilor, constand in efectuarea de comunicari comerciale privind comercializarea produselor si serviciilor publicate pe site, prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman, datele personale vor fi stocate pana in momentul exercitarii dreptului de opozitie, conform Art.15 alin.2 din Legea 677/ 2001, modificata si completata. Dupa exercitarea dreptului de opozitie, datele personale obtinute cu scopul de a trimite materiale informative vor fi sterse si arhivate. In cazul în care nu a avut loc nici o tranzacție între noi si CLIENT/ MEMBRU inainte de revocare sau de cererea de anulare a inregistrarii si nu exista nici un contract in derulare, vom elimina datele personale din sistem, astfel incat sa nu mai existe posibilitatea accesarii acestora.

6.10. Masuri organizatorice pentru protejarea datelor cu caracter personal luate de catre Tyana Accesorii impotriva distrugerii accidentale, ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

6.10.1. Datele sunt stocate electronic in fisiere securizate care pot fi accesate numai de catre utilizatorii autorizati ai firmei, care au acces la acestea prin intermediul unui nume de utilizator si o parola, parola are minim 6 caractere, contine numere, litere, caractere speciale si se modifica periodic. Parolele sunt de asemenea stocate sub forma criptata, iar utilizatorii autorizati ai firmei au posibilatea doar de a schimba parola in anumite circumstante.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SITE si sunt accesibile unui numar limitat de angajati ai Tyana Accesorii. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date, vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces sunt suspendate.

6.10.2. Utilizatorii care acceseaza datele cu caracter personal sunt din conducerea unitatii si se realizeaza numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu. In momentul angajarii unor salariati care vor avea acces la baza de date, operatorul va stabili tipurile de acces dupa functionalitate (introducere, prelucrare, salvare, etc.) si dupa actiunile aplicate asupra datelor cu caracter personal (cum ar fi: scriere, citire, etc) precum si procedurile privind aceste tipuri de acces.

6.10.3. Platforma si serverul in care introduc clientii datele sunt securizate si updatate la zi. Computerele se afla in incaperi care sunt incuiate si in care accesul se face pe baza de cartela. Nici o data cu caracter personal nu apare pe consola serverului. Din punct de vedere al platformei care contine site-ul, daca pe ecran apar date cu caracter personal asupra carora nu se actioneaza o perioada data de 10 minute stabilita de operator, sesiunea de lucru se inchide automat. Pentru reaccesare, se va reintroduce parola.

6.10.4  In fiecare zi se efectueaza o copie de siguranta a intregului server, inclusiv a site-ului si a bazei de date. Se pastreaza trei copii care se suprascriu prin rotatie. Unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

6.10.5. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopurile acceptate de legile in vigoare. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

6.10.6 Pentru activitatea de pregatire a utilizatorilor bazei de date sau pentru realizarea de prezentari, se vor folosi date anonime. In cadrul cursurilor de pregatire a utilizatorilor, acestia sunt informati cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 si a Deciziei nr. 132/2011 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, la cerintele de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal, in functie de specificul activitatii utilizatorului.

6.11.   Politica de utilizare a cookie-urilor

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fragmente de fisiere text uneori codificate, plasate pe terminalul utilizatorilor (computer, device-uri mobile, etc.) de catre serverele site-urilor vizitate prin intermediul browser-elor de internet, in scopul utilizarii eficiente a paginii web, recunoasterii terminalului utilizatorului si prezentarii de continut relevant, fara a oferi o identificare personala a utilizatorului. Cookie-urile contin de regula numele paginii web de provenienta, data stocarii pe terminal si un numar unic. Cookie-urile sunt fisiere pasive, nu contin virusi, programe software sau spyware si nu acceseaza nici un fel de informatii personale de pe hard-driver-ul vizitatorului unui site.

Cookie-urile reprezinta un factor foarte important al functionarii eficiente a navigarii pe internet, ajutand la generarea unei experiente de vizitare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face imposibila navigarea pe unele site-uri. Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea site-urilor folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile; de exemplu, dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe cele mai mari si utilizate site-uri din lume.

Aceasta tehnologie de stocare automata a cookies este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site, etc, fara identificarea personala a vizitatorului, toate cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii o anumita pagina de web.

Cum si de ce folosim cookie-uri?
Site-ul foloseste cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii il utilizeaza.
Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate pentru a personaliza si/ sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.
Folosirea cookies nu se inseamna colectarea de informatii personale, cum ar fi numele dumneavoastra, etc. si nu identifica personal vizitatorii site-ului, ci sunt folosite pentru a putea oferi continut adaptat preferintelor dvs. pe parcursul navigării pe site. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor sale. Categoriile de cookie-uri folosite sunt cele de performanţă a site-ului, de analiza a profilurilor/ nivel de trafic/ continut vizionat/ tip de dispozitive (mobile, desktop, etc)/ preferinte/ etc. ale vizitatorilor, de targetare, remarketing si publicitate prin intermediul Google Analytics/ Adwords/ terte parti (Facebook, etc), etc.

Cum pot modifica setarile mele cookie?
Puteti in orice moment modifica setarile de acceptare cookies din setarile browser-ului de internet pe care il folositi (de exemplu, sa fiti atentionati atunci cand cookie-urile sunt trimise catre computerul dvs.). Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu puteti folosi absolut toate functiile site-ului care necesita inregistrarea sau inregistrarea informatiilor.

Pentru mai multe detalii despre cookies, pentru o informare mai detaliata sau despre cum ii puteti sterge sau refuza, puteţi vizita:

http://www.youronlinechoices.com/ro/ http://ec.europa.eu/cookies/index_en.htm

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii asupra acestui document. Va rugam sa consultati aceasta pagina in mod regulat pentru a reciti aceste informatii.

Continuarea navigarii pe site in paginile site-ului este echivalentul consimtamantului utilizatorului pentru acceptarea stocarii de cookies, avand in vedere instiintarea explicit afisata in bara din partea de jos a ecranului terminalului folosit pentru navigare.

ACTUALIZARE

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

Tinand cont de prevederile Regulamentului mentionat, va informam ca datele dumneavoastra de contact se afla In baza de date a firmei SC Tyana Accesorii SRL fiind obtinute In mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare, datorita calitatii de client, prestator de servicii sau furnizor al SC Tyana Accesorii SRL, ca urmare a Inregistrarii a colectarii lor la sectiunea „Contact” pe site-ul gestionat de firma SC Tyana Accesorii SRL –  https://tyana-art.ro/ .

Deoarece firma SC Tyana Accesorii SRL prelucreaza date cu caracter personal atat In scop contractual, cat si pentru a va tine la curent cu activitatile noastre, dorim sa va asiguram pe aceasta cale ca organizatia noastra a luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre Politica de Securitate a firmai SC Tyana Accesorii SRL privind prelucrarea Datelor cu Caracter Personal va rugam sa accesati Politica de confidentialitate pe pagina noastra de internet.

In cazul In care NU mai doriti sa fiti informat despre produsele si evenimentele Tyana Accesorii, va rugam sa transmiteti o solicitare pentru DEZABONARE la adresa de E-mail: contact@tyana-art.ro, cu precizarea informatiilor primite si pe care nu mai doriti sa le primiti.

Confidentialitatea datelor este de o importanta deosebita si dorim sa fim deschisi si transparenti In privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politica In care este definit modul de prelucrare si de protejare a datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal? 

SC Tyana Accesorii SRL este operatorul exclusiv al datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal In conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

SC Tyana Accesorii SRL nu transmite datele dumneavoastra unor terti, dar le poate pune la dispozitia institutiilor abilitate de lege.

Unde va stocam datele?

Datele pe care le colectam de la dumneavoastra sunt stocate In Spatiul Economic European (SEE). Orice transfer al datelor dumneavoastra cu caracter personal se va realiza In conformitate cu legislatia In vigoare.

Cine are acces la datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra pot fi transmise In cadrul serviciilor Tyana Accesorii. Institutia noastra va actiona numai ca persoana Imputernicita de catre persoanele fizice pentru a detine anumite date cu caracter personal si va prelucra datele cu caracter personal exclusiv In activitatea stabilita de lege.
Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra In scopuri de marketing sau alte scopuri.
Cat timp prelucram datele personale?

Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile In domeniu, inclusiv, dar fara limitare, referitoare la dispozitiile privind arhivarea.

 

Care sunt drepturile dumneavoastra si cum pot fi exercitate?

Dreptul la acces: Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta firma SC Tyana Accesorii SRL care se obliga sa va furnizeze datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate:
 Ori de cate ori Tyana Accesorii va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate In baza acordului dumneavoastra sau In baza unui contract, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra Intr-un format structurat folosit In mod frecvent si prelucrabile automat de dumneavoastra sau de catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis.

Dreptul la rectificare:
 Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la stergerea datelor:
 Orice utilizator poate obtine stergerea datelor, In cazul In care prelucrarea acestora nu a fost legala sau In alte cazuri prevazute de lege. Aveti dreptul sa stergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de SC Tyana Accesorii SRL, cu exceptia urmatoarelor situatii:

* aveti o solicitare de informatii nerezolvata;
* aveti o solicitare deschisa care nu a fost Inca solutionata;
* daca ati Incheiat un contract de achizitie cu SC Tyana Accesorii SRL, va vom pastra datele cu caracter personal In legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei de contabilitate;
*daca sunteti salariat al SC Tyana Accesorii SRL.

Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim: Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, bazandu-va pe interesul legitim. SC Tyana Accesorii SRL nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare, motiv care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau In baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastra de a va opune e-mailului direct: Aveti dreptul sa va opuneti e-mailului direct, inclusiv analizei profilului In scopuri de elaborare studii, analize.
Va puteti dezabona de la informatiile primite, prin transmitere E-mail la contact@tyana-art.ro, cu mentionarea informatiilor pe care nu mai doriti sa le primiti.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii: Aveti dreptul sa solicitati ca Tyana Accesorii sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal In urmatoarele situatii:

* daca va opuneti prelucrarii In baza interesului legitim, Tyana Accesorii va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
* daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte, Tyana Accesorii trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* daca prelucrarea este ilegala, puteti sa va opuneti stergerii datelor cu caracter personal si sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
* daca Tyana Accesorii nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile In instanta.

Dreptul de retragere a consimtamantului: In cazurile In care prelucrarea se Intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra, acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand In continuare valabila.

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate. Puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si aveti posibilitatea de a contesta decizia.

Cum va puteti exercita drepturile? Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal si, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistenta pentru clienti care va gestioneaza solicitarile In legatura cu drepturile dvs. mentionate mai sus. Personalul nostru va sta la dispozitie Intotdeauna la adresa E-mail: contact@tyana-art.ro.

Responsabilul cu protectia datelor: Am desemnat un responsabil de protectia datelor pentru a ne asigura In permanenta ca prelucram datele cu caracter personal Intr-o maniera deschisa, precisa si legala. Puteti contacta responsabilul cu protectia datelor la adresa contact@tyana-art.ro, mentionand DPO In subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere: Daca sunteti de parere ca SC Tyana Accesorii SRL va prelucreaza datele cu caracter personal Intr-un mod incorect, ne puteti contacta. De asemenea, aveti dreptul sa adresati o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru din Brasov, str. Parcul Mic nr.23-25, prin E-mail la adresa contact@tyana-art.ro, ori telefonic la numarul: 0799 350 350.

Nu In ultimul rand, trebuie sa stiti ca informatiile complete si permanent actualizate privind prelucrarea datelor personale le veti putea gasi Incepand cu 25 mai pe site-ul nostru, la adresa https://tyana-art.ro. De asemenea, ne puteti suna oricand si cere mai multe detalii la numarul de contact mentionat mai sus.

Actualizari ale Notificarii de confidentialitate: S-ar putea sa fie nevoie sa ne actualizam Notificarea de confidentialitate. Cea mai recenta versiune a Notificarii de confidentialitate este disponibila In permanenta pe site-ul nostru. Vom comunica imediat orice schimbari semnificative ale Notificarii de confidentialitate.

Cu stima,

Echipa SC Tyana Accesorii SRL

Arata butoane
Ascunde butoane

Prin accesarea site-ului va exprimati acordul cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare si Politica de utilizare a datelor personale, inclusiv Utilizarea modulelor cookie! Mai multe informații...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/tyanaart/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:29 Stack trace: #0 /home/tyanaart/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/tyanaart/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/tyanaart/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 29