Transport gratuit
comenzi de peste 500 lei
0766 668 686
0799 350 350
0 produs(e) - 0 lei

CONDITII DE RETUR

Conditii de retur

CONDITII DE RETUR

Renuntarea la o comanda

Ne pare rau ca produsele comandate nu sunt exact ceea ce iti doreai. Pentru a renunta la comanda te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site (vezi aici formular ), sa ne scrii la adresa de e-mail: contact@tyana-art.ro  si telefonic la numarul de telefon:   0368 408 384 | 0799 350 350 si verificam in ce stadiu se afla comanda si in ce conditii se poate face anularea ei. Te rugam sa precizezi care este numarul de identificare a comenzii pe care doresti sa o returnezi. Acest numar il vei regasi in e-mailul de confirmare primit de la noi.

Te rugam sa citesti conditiile de mai jos referitoare la returnarea produselor pentru a fi sigur ca acestea sunt respectate si apoi completeaza formularul de contact de pe site. Urmeaza sa fii contactat din partea firmei Tyana Art pentru stabilirea celorlalte detalii.

Returul in cazul primirii unui colet deteriorat

In cazul in care coletul adus de catre curier nu este in stare buna si prezinta elemente clare de deteriorare severa a integritatii pachetului si a continutului (pachetul este desfacut, rupt, intepat, continutul distrus, etc), se pot face mentiuni cu privire la eventualele probleme in momentul livrarii pe documentul de livrare al curierului (numit AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se fac fotografii si se refuza primirea si plata coletului.

Nu sunt insa considerate probleme deteriorarile minore, normale, care sunt datorate manevrarii si manipularii pachetelor si care nu afecteaza continutul acestora (de exemplu: prafuirea/ murdarirea exteriorului pachetelor, indoirea usoara a colturilor, etc). Orice reclamatie ulterioara livrarii de catre curier, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Returnarea unui produs

Orice comanda poate fi returnata in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea acesteia, notificand comerciantul asupra intentiei de returnare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ord. 130/ 2000 si modificarile OUG 34/ 2014 privind cumparaturile online. Singurele costuri care cad in sarcina clientului sunt cheltuielile de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga la data receptionarii produselor de catre client.

Anuntarea intentiei de returnare la adresa de e-mail: contact@tyana-art.ro  si telefonic la numarul de telefon:   0368 408 384 | 0799 350 350, intrucat au fost indeplinite prevederile Art.4 din OG 130/2000.

Numai dupa procesarea si aprobarea notificarii de retur si comunicarea tuturor detaliilor de retur catre www.tyana-art.ro , la adresa de e-mail: contact@tyana-art.ro  si telefonic la numarul de telefon:   0368 408 384 | 0799 350 350 si vei putea returna produsul. Orice retur facut fara notificarea noastra prealabila, nu va fi procesat.

Pentru a returna un produs, mai multe sau o intreaga comanda, te rugam sa ne scrii la adresa de e-mail: contact@tyana-art.ro  si suna-ne la numarul de telefon:   0368 408 384 | 0799 350 350 si ulterior sa folosesti Formularul de Retur de aici.

Produsele care se doresc returnate trebuie sa fie noi, fara sa fi fost folosite sau purtate de nici un fel (spalate, impregnate cu parfum sau odorizante de camera, etc), trebuie sa fie complete (impreuna cu toate accesoriile si etichetele sale) si trebuie ambalate in ambalajul original, cu toate etichetele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Acestea se vor trimite inapoi catre sediul firmei Tyana Art tot prin firma de curierat de la care le-ati primit impreuna cu toate documentele primite care l-au insotit si cu formularul de retur anterior completat. Costul transportului produselor retur este suportata de catre client, iar contravaloarea produselor returnate, mai putin costul transportului de retur va fi virata in maxim 14 zile intr-un cont bancar pe care esti rugat sa il specifici in mailul de Retur. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs. Viramentul banilor se va efectua dupa ce noi vom receptiona bunurile returnate si vom constata ca acestea se gasesc in starea in care au fost livrate.

Inainte de livrare, toate produsele sunt atent verificate din punct de vedere numeric si calitativ, intentia noastra fiind de a va crea o experienta placuta atunci cand cumparati de la noi si de a va transforma in clienti fideli. Daca totusi se va intampla ca unul dintre produse sa prezinte defecte de fabricatie, daca se dovedeste a nu fi conform specificatiilor de pe site sau a fost expediat gresit un alt produs decat cel comandat (din cauza unei greseli umane, tehnice sau de prelucrare a datelor), te rugam sa ne anunti in scris in termen de 1-2 zile lucratoare de la receptionarea coletului pentru a returna produsul, iar dupa receptionarea de catre noi a acestuia si confirmarea neconformitatii, contravaloarea va fi virata in contul mentionat in formularul de retur. Costurile de retur in acest caz vor fi suportate de catre noi. Nu inlocuim si nu reparam produsele neconforme; acestea redevin proprietatea noastra, iar clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati, iar prin lansarea comenzii se accepta aceste conditii.

Nu pot fi returnate produsele “Comenzi speciale” (produse personalizate sau confectionate la cerere) tinand cont de caracterul lor unic care face imposibila vandabilitatea catre alti clienti. In cazul in care produsul returnat face parte dintr-o promotie/ discount/ pachet promotional si in urma returului conditiile initiale ale promotiei nu mai sunt indeplinite, suma aferenta se va deduce din contravaloarea produselor returnate care urmeaza sa fie platita clientului.

Prevederile legilor care guverneaza cumparaturile online nu se mai aplica in cazul in care clientul se prezinta la sediul firmei sa ridice personal comanda, chiar daca aceasta a fost achizitionata de pe site-ul magazinului online, pentru ca se considera ca produsul a fost verificat in momentul ridicarii si acesta este in conformitate cu cerintele clientului.