Transport gratuit
comenzi de peste 500 lei
0766 668 686
0799 350 350
0 produs(e) - 0 lei

Despre noi

Din pasiune pentru arta si calitate ia nastere atelierul de creatie Tyana Art & Accesorii.
Suntem o echipa dedicata cu o viziune artistica menita sa te ajute sa iti exprimi personalitatea si, de asemenea, sa se asigure ca visele tale devin realitate prin creatiile noastre.

Va punem la dispozitie produse unicat, realizate in editii limitate. Acordam o deosebita atentie esteticii, detaliilor elaborate, imbinarilor inedite, materialelor de calitate precum: matase naturala, lana, bumbaci, panze de in si nu numai. Intelegem ca fiecare persoana isi are propriul stil  vestimentar.. Acesta este punctul de la care plecam in crearea tinutelor, accesoriilor , incercand sa exprimam arta, originalitatea si nu in ultimul rand personalitatea fiecaruia. Imaginatia este inceputul creatiei, prin urmare ne lasam inspirati de voi, dragii nostri clienti, pentru a garanta reusitele si zambetele voastre multumite!

Dupa cum spune si Coco Chanel „Croitoria e o sculptura, imbracamintea e o opera de arta, dar nu nemuritoare, ci o creatie efemera. Moda trebuie sa apara in fiecare an. E o conditie pentru ca femeia si comertul sa traiasca”. Astfel, valorile ce ne ghideaza sunt strans legate de cuvinte precum rafinament si noutate.

Tinem mult la misiunea noastra si anume aceea de a crea ceva unic, perfect mulat pe caracterul fiecaruia, si, de asemenea, la imaginea exclusivista la care am lucrat ani la rand. Suntem mandri de ceea ce am realizat pana acum, de toti clientii multumiti cu care am avut placerea sa interactionami cu clientii nostril, magazine, precum si case de moda si expozitii nationale, la care am participat cu diferite prezentari. In prezent, participam la expozitii si targuri de vanzari.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa realizam impreuna tinuta, accesoriile si produsele de care aveti nevoie in cele mai speciale momente!

Produsele se pot achizitiona online sau de la magazinul Tyana Art  din Piata George Enescu nr.10, Brasov, Romania.


Batik pictat manual

 


Saluri


Jakete si rochii

Esarfe si manusi


GentiColiere si bratari


 Cu drag,

 Echipa Tyana Art & Accesorii

 

P.S.: Daca sunteti interesati de o viitoare colaborare in scopul promovarii sau vanzarii produselor in magazinele proprii si nu numai, ne puteti contacta la adresele de e-mail: contact@tyana-art.ro, tatianadobrovolschi@yahoo.com.